Zuiver water voor uw CARWASH?

Laat elk koetswerk schitteren!

Kalk en andere onzuiverheden in het water zijn een echt probleem voor uw zaak: witte vlekken op het koetswerk of de ramen van uw klanten zouden uw geloofwaardigheid kunnen aantasten.

Door voertuigen (wagens, bestelwagens, motorfietsen ...) te wassen met zacht water zonder kalk, levert u telkens opnieuw een onberispelijk en vlekkeloos resultaat af!

Ook u kunt in uw zaak genieten van zacht water, zonder enig spoor van kalk, dankzij een waterontharder.

SELIAC biedt oplossingen aan die aangepast zijn aan uw onderneming en tal van voordelen opleveren:

* MILIEUVRIENDELIJK: Optimaliseer en verleng de levensduur van uw uitrusting.

Door kalkafzetting gaat die namelijk minder efficiënt werken en ook meer energie verbruiken. Met een waterontharder van SELIAC verdwijnt elk spoor van kalk, waardoor de uitrusting in uw zaak langer meegaat. Bovendien bieden wij de meest milieuvriendelijke toestellen op de markt aan, specifiek ontworpen om minder water, zout en energie te verbruiken. Zonder kalk verbruikt u meer dan 30% minder schoonmaakmiddelen en zo komen er minder chemische producten in de natuur terecht.

* SPAARZAAM: Spaar honderden EURO’S per jaar uit!

Zonder kalk werken zepen en schoonmaakmiddelen efficiënter en hebt u er dus minder van nodig.
Reden te meer om te investeren in een waterontharder van SELIAC.

* ESTHETISCH: glanzend koetswerk voor een schitterend merkimago!

Zonder kalk zal het koetswerk van de voertuigen die door uw carwash gaan schitteren als in de showroom! Uw klanten zullen dat zeker opmerken en appreciëren, een belangrijk detail voor uw carwash!