De voordelen van zacht water voor uw instantie

Betere diensten met een lager budget!

Met zacht water kunt u enorm veel tijd en ook geld uitsparen! Hard water als gevolg van een te hoog kalkgehalte is een bron van kleine ongemakken en schaadt de kwaliteit van uw diensten (dof vaatwerk, ruw wasgoed ...), maar ook de gezondheid van uw klanten (water gebruikt om te koken, droge huid na het douchen ...).

Of u nu een ziekenhuis, een school, een rusthuis of een refter bent, nu kunt ook u genieten van kwaliteitsvol water.

Nu kunt u ook in uw onderneming genieten van zacht water, zonder enig spoor van kalk, dankzij een waterontharder.

SELIAC biedt oplossingen aan die aangepast zijn aan uw onderneming en tal van voordelen opleveren:

* MILIEUVRIENDELIJK: Optimaliseer en verleng de levensduur van uw elektrische en huishoudelijke apparaten

Door kalkafzetting gaan die namelijk minder efficiënt werken en ook meer energie verbruiken. Met een waterontharder van SELIAC verdwijnt elk spoor van kalk, waardoor uw elektrische huishoudtoestellen langer meegaan en het energieverbruik in uw onderneming daalt. Bovendien bieden wij de meest milieuvriendelijke toestellen op de markt aan, specifiek ontworpen om minder water, zout en energie te verbruiken. Zonder kalkafzetting zult u ruim 30% minder schoonmaakmiddelen, zeep en shampoo gebruiken en komen er dus ook minder chemische producten in de natuur terecht.

* SPAARZAAM: Spaar honderden EURO’S per jaar uit!

Zonder kalk werken zepen en schoonmaakmiddelen efficiënter en hebt u er dus minder van nodig.

Reden te meer om te investeren in een waterontharder van SELIAC.

Uw personeel spendeert heel veel tijd aan het verwijderen van resten en sporen van kalk op tegels, ramen, kranen en douchewanden. Met een waterontharder van SELIAC is al dat onnodige werk nu verleden tijd en schittert uw zaak opnieuw!

Uw uniformen en linnengoed zullen ook zachter en soepeler aanvoelen en de kleuren blijven langer als nieuw. Ze zullen ook langer meegaan en zo spaart u dus nog meer geld uit!

* HYGIËNISCH: lekkerder en efficiënter koken!

Het water dat u elke dag gebruikt in uw bereidingen en dranken en dat u aanbiedt aan uw klanten moet zuiver zijn en mag geen nasmaak hebben die afbreuk doet aan de kwaliteit van uw werk!

Zuiver water zonder kalk kunt u sneller opwarmen en aan de kook brengen en zo kunt u mooiere, transparante ijsblokjes maken, voordelen die niet te onderschatten zijn in uw dagelijks werk.