De voordelen van zacht en zuiver water

Voor uw gezondheid en om uw dagelijks leven

Onthard water is beter voor uw gezondheid en de gezondheid van uw gezin, maar ook voor uw thuis! Hard water als gevolg van een te hoge concentratie aan kalk kan problemen veroorzaken voor ons lichaam (onze huid droogt uit en kan zelfs geïrriteerd raken), maar ook voor onze woning en ons dagelijks comfort (kalkafzetting op leidingen en elektrische huishoudapparaten, zeep wil maar niet schuimen, wasgoed voelt ruw aan).

Ook u kunt thuis genieten van zacht water, zonder enig spoor van kalk, dankzij een waterontharder.

De waterontharders van SELIAC bieden tal van voordelen:

* MILIEUVRIENDELIJK: Optimaliseer en verleng de levensduur van uw elektrische en huishoudelijke apparaten

Door kalkafzetting gaan die namelijk minder efficiënt werken en ook meer energie verbruiken. Met een waterontharder van SELIAC verdwijnt elk spoor van kalkafzetting waardoor uw elektrische huishoudapparaten langer meegaan en het energieverbruik in uw huis daalt. Bovendien bieden wij de meest milieuvriendelijke toestellen op de markt aan, specifiek ontworpen om minder water, zout en energie te verbruiken. Zonder kalkafzetting zult u ruim 30% minder schoonmaakmiddelen, zeep en shampoo gebruiken en komen er dus ook minder chemische producten in de natuur terecht.

* SPAARZAAM: Bespaar tot € 400 per jaar!

U hebt geen ketelsteenoplossende producten meer nodig, gebruik meer dan 30% minder schoonmaakproducten!
Zonder kalkafzetting werken zepen en schoonmaakmiddelen efficiënter en hebt u er dus minder van nodig. Reden te meer om te investeren in een waterontharder van SELIAC.
Uw kleding en uw linnengoed zullen ook zachter en soepeler aanvoelen en hun oorspronkelijke kleur langer behouden. Ze zullen ook langer meegaan en zo spaart u dus nog meer geld uit!

* COMFORTABEL: Besteed minder tijd aan huishoudelijk werk

U spendeert heel wat tijd met het poetsen van uw tegels, ramen, kranen en douchewanden om sporen en resten van kalk te verwijderen. Met een waterontharder van SELIAC is al dat onnodige werk nu verleden tijd en schittert uw woning opnieuw!

* DERMATOLOGISCH: Voor een zachte huid en zijdezachte haren

Zonder kalk worden uw haren weer zijdezacht en glanzend en uw huid voelt gehydrateerd en zacht aan. Met de waterontharders van SELIAC zal het water dat elke dag uit de kraan stroomt de natuurlijke pH van uw huid respecteren.